top of page

Bepaal samen jullie doelstellingen voor 2023

FB AD GOLFER.png

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw teammeeting, teambuilding, ...? Dan ben je bij Beats of Golf aan het juiste adres!

 

Wij combineren moderne vergaderruimtes met een unieke golfervaring die toegankelijk is voor iedereen. Op onze driving range kan je dankzij onze technologie en coaches genieten van een leuke golfervaring, ongeacht je niveau! Ben je al een geoefend golfer? Kies dan uit meer dan 150 000 courses meteen je favoriete terrein en haal je driver maar boven!

 

Onze bar en lounge zorgen voor de ideale uitvalsbasis om even te ontspannen na het vergaderen of sporten. Beats of Golf is geschikt voor groepen tot 24 personen. Onze uitstekende ligging aan de rand van de stad Antwerpen (bereikbaarheid) en ruime parking zijn een echte troef!

Tot binnenkort op de golfcourse?

FB AD GOLFER (1).png

Hoe ziet een teamdag bij Beats of Golf eruit?

Verwelkom je team op onze prachtige locatie met een heerlijke koffie en desgevallend ontbijt (koffiekoek, broodjes, ...). Maak gebruik van onze perfect uitgeruste vergaderzalen voor jullie meeting. Tijdens de middag kunnen jullie lunchen, hiervoor doen wij beroep op een aantal partners. Vraag onze menu's op, wij vinden zeker een gepast menu voor jouw team! Na de lunch geeft onze golfcoach een golfinitiatie voor heel de groep. Na wat oefenslagen kan iedereen een terrein spelen in functie van zijn golf skills. Voor elk type speler vinden wij een geschikt terrein!

Ook na het golfen kan er opnieuw vergaderd worden indien gewenst. De checkout van jullie dag kan in onze lounge met bar bij een heerlijk drankje.

Tot snel?

Prijzen:

Grote zaal (20 personen): 400 Euro (hele dag), 250 voor een halve dag

Kleine zaal (6 personen): 220 Euro (hele dag), 120 voor een halve dag

Golfen B2B: 10 Euro pp/u

Initiatie = 50 Euro per uur (golfpro)

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat!

BEDANKT VOOR JE VRAAG!

GETUIGENISSEN VAN ONZE BEZOEKERS:

Whitagram-Image 18.JPG

Elisa, Euronav

Ons bedrijf werd vorstelijk onthaald bij Beats of Golf!

 

Alles was tot in de puntjes verzorgd inclusief de catering. De collega’s vonden het heerlijk om iets nieuws uit te proberen tijdens de jaarlijkse teambuilding.

 

De combinatie van lunch & drinks afgewisseld met een paar swings bleek een succesformule.

 

Voor herhaling vatbaar!

Whitagram-Image 16.JPG

Bart, Orange Belgium

Mijn team uitgenodigd voor een meeting en teambuilding in een apart kader. Wat een zalig ontvangst, ongelooflijk leuke setting! De sfeer was meteen top!


Een unieke ervaring, voor zowel ervaren als niet ervaren golfspelers. Begeleiding tot in de puntjes verzorgd!


Wij komen terug!

Whitagram-Image 17.JPG

Yannis, Vitesse Boom

Met onze voetbalploeg (Vitesse Boom) hier dit jaar op teambuilding geweest. Onder het motto 'we willen wel is eens iets anders doen dan die klassieke bowling of kroegentocht' zijn we na wat zoekwerk op dit écht unieke concept gebotst.

 

Alles was gewoon goed geregeld: van de voorbereidende communicatie, tot de begeleiding tijdens het golfen over de ganse setting die men prachtig had ingericht! Ook de bijhorende bar met fris getapte stella'tjes was zeker een dikke plus voor mijn collega voetballers!

 

Kortom: zoeken jullie een uniek concept dat alles omvat: sport, fun én experience... dan is Beats of Golf een dikke vette aanrader!

bottom of page