LET'S MEET...

WhatsApp Image 2020-03-16 at 12.03.41.jp

Ben je op zoek naar een unieke ruimte op mensen samen te brengen? Dan ben je bij Beats of Golf Antwerpen aan het juiste adres! Combineer werk met sport en ontspanning. Laat je inspireren door onze ruimtes, maak gebruik van onze facilitators die je meeting tot een succes leiden. Geniet van 18 holes en praat rustig na in onze lounge met een lekker drankje!

ONZE RUIMTES

ALBATROS

Onze ruimste voorziening heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en is uitermate geschikt voor meerdere doeleinden, zoals het houden van een grote vergadering of een lezing. Er zijn meerdere tafels aanwezig, zodat men ze kan schikken naar wens. 

BIRDIE

Birdie heeft een capaciteit van maximaal 8 personen. Deze luxueuze werkruimte is voorzien van een vierkante tafel en een flatscreentelevisie die ter beschikking staan voor uw team.

EAGLE

Eagle heeft een capaciteit van maximaal 8 personen en is de geschikte ruimte voor formele aangelegenheden. De combinatie van de ruime rechthoekige tafel en flatscreentelevisie laat toe om op een efficiënte manier meetings te houden en allerlei zaken te bespreken. 

Contacteer ons via info@beatsofgolf.com voor extra informatie of een vrijblijvende offerte!