DWW Moneyball - Thomas Pieters Invites (1).png

WOENSDAG 21 DECEMBER

Een unieke golfwedstrijd voor De Warmste Week!

5 Professionele golfers ( Thomas Pieters + 4 nog te bevestigen spelers) spelen samen met 15 amateur golfers voor het De Warmste Week 2 keer 9 holes. Bied op een plek in deze wedstrijd en jouw deelnamefee gaat naar het goede doel! Wij zorgen voor een avond vol verassingen (gadgets, food, drinks, ...)

AGENDA:

17u Meet & Greet with the players: IEDEREEN WELKOM!

18u30 Warm-Up Money Ball

19u Moneyball FRONT 9

21u Moneyball BACK 9

23u EINDE

Plaats een bod voor deelname

De 15 hoogste bieders spelen mee!

c95d944c-5a59-45cd-b987-41b90a531725.JPG

Jij bent de beste!

5 PRO's spelen met 15 golfers voor het goede doel!

 

Dit jaar strijdt De Warmste Week tegen kansarmoede. Thomas Pieters zet net als vorig jaar zijn schouders mee onder dit goede doel. Dit jaar doen we dit met een nieuwe formule!

Thomas nodigt 4 professionele golfers uit om samen met 15 andere golfers Money Ball te spelen. Elke pro-golfer zal voor de FRONT 9 samen met 3 deelnemers in een flight worden ingedeeld worden op basis van het geboden bedrag. De flights voor de BACK 9 worden bepaald door de score op de eerste 9 holes. De pro die je dus vergezeld bij de laatste 9 holes hangt af van jouw golfskills :)

Iedereen is vrij een bod te doen. Wij houden een ranking bij van alle biedingen en de top 15 speelt Money Ball. Je zal op deze pagina een overzicht krijgen van de reeds gedane biedingen. De totale som van alle biedingen en vrije giften gaat naar het goede doel!

Steun De Warmste Week als golfer en doe een vrije gift

Heb jij zin om deze actie te steunen maar neem je niet deel aan de competitie? Geen probleem! Je kan onze actie steunen door een vrije gift te doen. Wij storten deze aan het einde van de actie door aan De Warmste Week.