LET'S SWING...

Whitagram-Image 7.JPG

Bent u op zoek naar een unieke golfervaring? Huur dan nu een golf box bij Beats of Golf in Antwerpen.  

Onze boxen zijn telkens te huur voor 1 uur. Je kan ze zo lang reserveren als jij wil! De prijs is afhankelijk van het aantal personen waarmee je wil komen golfen:

1 Persoon, 1 uur golfen: 18 Euro

2 Personen, 1 uur golfen: 28 Euro (14 Euro p.p.)

3 Personen, 1uur golfen: 36 Euro (12 Euro p.p.)

4 Personen (maximum) / 1 uur golfen: 40 Euro (10 Euro p.p.)

LET'S SWING WITH A PRO...

Wil je graag begeleiding tijdens het golfen of speel je graag een rondje met een golf pro? Geen probleem, Beats of Golf heeft meerdere PGA pro's in huis die graag met jou een rondje spelen! Boek een afspraak in via info@beatsofgolf.com (geef aan wanneer je les wil)

Whitagram-Image 25.JPG

MEER DAN 150.000 COURSES IN 1 BOX

Dankzij de software van The Golf Club 2019 sta je voor je het weet met je vrienden op de fairway van Pebble Beach! Maak een keuze uit meer dan 150.000 terreinen wereldwijd. 

Naast het spelen van echte golfterreinen kan je jouw vrienden ook uitdagen in een van de vele games die ter beschikking zijn!

WHAT ABOUT MY TRIBE?

Our vibe, attracts your tribe! Onze boxen kunnen zowel individueel als in groep gehuurd worden. Per box kunnen er maximum 4 personen tegelijk spelen. Vervolgens heeft elke box zijn eigen toog. Zo kan je van een drankje en een hapje genieten tijdens het golfen.  

INNOVATION IS KEY

Bij Beats of Golf streven we steeds naar innovatie. Onze 5 boxes zijn uitgerust met curved screens, een unicum in België.

Dankzij de nieuwste software krijgen spelers steeds een volledige analyse van hun golfslag. Zo kan je zien hoeveel backspin je op je bal zette, hoe snel je club ging, hoeveel meter afwijking je had en natuurlijk hoe ver je je bal exact hebt geslagen.

 

Om de kwaliteit van het golfen optimaal te behouden, hebben we kunstgras van T-line aangelegd. Beter kunstgras om op te golfen ga je vandaag niet vinden.

An average 18 holes takes about 4 to 5 hours, does it?

Bij Beats of Golf kan je individueel 18 holes afwerken binnen de 2 uur. Met andere woorden, dit is ideale gelegenheid om je golfsessie in te plannen binnen een druk schema!

Heb je zelf geen materiaal? Geen nood, Beats of Golf stelt zelf materiaal GRATIS ter beschikking!