EEN UNIEKE ERVARING VOOR JOUW TEAM

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw teambuilding, teammeeting,, ...?

 

Dan ben je bij Beats of Golf aan het juiste adres!

 

Wij combineren moderne vergaderruimtes met een unieke sportervaring die toegankelijk is voor iedereen. Op onze driving range kan je dankzij onze technologie en initiators genieten van een leuke eerste golfervaring. Ben je al een geoefend golfer? Kies dan uit meer dan 150 000 courses meteen je favoriete terrein en haal je driver maar boven!

 

Onze bar en lounge zorgen voor de ideale uitvalsbasis om even te ontspannen na het vergaderen of sporten. Beats of Golf is geschikt voor groepen tot 50 personen. Onze uitstekende ligging aan de rand van de stad Antwerpen (bereikbaarheid) en ruime parking zijn een echte troef!

Ben je benieuwd en wil je graag wat extra info? Ontdek hieronder onze packages of contacteer ons:

0485398873

info@beatsofgolf.com

Tot binnekort op de golfcourse?

Elisa, Euronav

Bart, Orange Belgium

Mijn team uitgenodigd voor een meeting en teambuilding in een apart kader. Wat een zalig ontvangst, ongelooflijk leuke setting! De sfeer was meteen top!


Een unieke ervaring, voor zowel ervaren als niet ervaren golfspelers. Begeleiding tot in de puntjes verzorgd!


Wij komen terug!

Yannis, Vitesse Boom

Met onze voetbalploeg (Vitesse Boom) hier dit jaar op teambuilding geweest. Onder het motto 'we willen wel is eens iets anders doen dan die klassieke bowling of kroegentocht' zijn we na wat zoekwerk op dit écht unieke concept gebotst.

 

Alles was gewoon goed geregeld: van de voorbereidende communicatie, tot de begeleiding tijdens het golfen over de ganse setting die men prachtig had ingericht! Ook de bijhorende bar met fris getapte stella'tjes was zeker een dikke plus voor mijn collega voetballers!

 

Kortom: zoeken jullie een uniek concept dat alles omvat: sport, fun én experience... dan is Beats of Golf een dikke vette aanrader!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn

BVBA BEATS OF GOLF SHOP

GSM: +32485398873

EMAIL: info@beatsofgolf.com

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

BE 0684.569.976

AXA BE96 7512 0891 5105

©2020 by BEATS OF GOLF