top of page

1 OP 1 COACHING

€ 70

1U PRIVÉ LES MET ONZE PGA PRO ANTHONY

PLANNING WINTER 22 (10).png

Wil je deze winter graag blijven golfen en werken aan je swing met een pro? Onze PGA pro Anthony Raquet is expert in het gebruik van data en kan aan de hand van onze simulatoren gericht je spel verbeteren. Zowel op zaterdag als donderdag is hij beschikbaar op Beats of Golf. Boek nu je sessie en komt sterker uit de winter!

PGA.png
Schermafbeelding 2019-02-24 om 19.58.57.
atgolf.png
atgolf.png
INESIS.jpg

Leer indoor golfen in de beste omstandigheden, leg je golfvaardigheidsexamen succesvol indoor af en ontvang je GVB (golfvaardigheidsbewijs) na aansluiting bij een golfclub. Zo ben jij tegen november 2021 klaar om volgend golfseizoen te starten op het terrein

7 LESSENS GEGEVEN DOOR EEN GOLF PRO (PGA BELGIUM APPROVED)

Gedurende 7 weken leert Beats of Golf je tijdens de praktische lessen alles wat je moet weten om te kunnen genieten van golf. De lessen worden gegeven door een golfpro en het theoretisch zelfstudiepakket werd ontwikkeld samen met de PGA (Professional Golf Association). 

We hebben meerdere opleidingstrajecten die we organiseren op verschillende dagen. Je kan dus een vaste lesdag kiezen die gedurende heel het traject dezelfde blijft. De lesdagen vinden wekelijks plaats en bestaan uit 1 praktijkles (1u).

Alle lesdagen zijn toegankelijk voor IEDEREEN maar we organiseren speciale KIDS momenten om ook de jeugd de mogelijkheid te bieden om de golfsport te ontdekken:

 

De lesdagen:

  • maandag (17u-18u; 18u-19u; 19u-20u)

  • dinsdag (17u-18u; 18u-19u; 19u-20u)

  • woensdag

    • 10u-11u & 11u-12u

    • KIDS: 14u-15u & 15u-16u

  • donderdag (17u-18u; 18u-19u; 19u-20u)

  • zaterdag (10u-11u & 11u-12u)

  • zondag (10u-11u & 11u-12u)

VAN INDOOR NAAR OUTDOOR GOLFEN

Leg je na de 7 lessen zowel de theorie- als praktijktest succesvol af, dan ben je klaar om volgend seizoen te genieten van outdoor golf.  Let op, om een handicap te ontvangen moet je lid zijn van de Vlaamse Golf Federatie (zie hieronder).

GRATIS MATERIAAL & KORTING

Neem je deel aan de start to golf van Beats of Golf dan krijg jij tijdens de praktijk lessen gratis golfmateriaal ter beschikking. Wij werken hiervoor samen met het golfmerk van Decathlon: INESIS.

Alle startende golfers kunnen ook tegen een verlaagd tarief van 9 Euro per uur een golfbox huren tijdens de 7 weken durende start to golf. Zo kan je voldoende trainen voor het examen.

AANSLUITING BIJ EEN CLUB EN DE GOLF FEDERATIE

Je kan je na de start to golf van Beats of Golf registeren bij een golfclub. Zij zorgen dan voor jouw officiële aansluiting bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie en Golf Vlaanderen. Een lidmaatschap heb je nodig om je golfvaardigheidsbewijs te ontvangen en bijgevolg golf courses te kunnen spelen.

Mocht je nog vragen hebben over onze start to golf contacteer ons dan via info@beatsofgolf.com

bottom of page