Onze mooiste realisaties deze zomer 

Antwerpen, EYEXO studio met lederen afwerking

Deze studio werd gebouwd in een prachtig gerenoveerd herenhuis in het centrum van Antwerpen. Dit project is uniek omwille van de lederen afwerking. Als simulator koos de eigenaar voor de Uneekor Eyexo om ook de Angle of Attack te kunnen meten en met golfballen naar keuze te kunnen spelen.

Budget op aanvraag: info@beatsofgolf.com

Rotselaar, EYEXO studio 

Deze prachtige studio werd voor onze klant gebouwd in Rotselaar. De mooie witte afwerking zorgt voor een strakke look. De afwerking van de rough kan naar keuze! Wij snijden het design op wens van de klant.

Budget op aanvraag: info@beatsofgolf.com

Lokeren, QED studio 

Deze studio in Lokeren werd zo gebouwd dat er vanuit het kantoor zicht is op de golfcourse. Om de opening 100% veilig te maken brachten wij een doorzichtbaar opvangnet aan. Deze studio is uitgerust met de QED simulator.

Budget op aanvraag: info@beatsofgolf.com

Oudenaerde, 1 squashbox omgetoverd tot 2 golfstudio's 

In Oudenaerde bouwden wij voor Recrean (Padel en Tennis) een squashbox om tot 2 golfstudio's. De boxen werden afgewerkt met de typische beats of Golf curve zoals op onze locatie in Antwerpen. Beide studio's werden voorzien van de EYEXO golfsimulator van Uneekor. Op de muur werd de golfcourse van golfclub Oudenaerde gestickerd om de look compleet te maken. 

Budget op aanvraag: info@beatsofgolf.com

Schilde, Greensome fitting studio

In Schilde bouwden wij een fittingstudio voor de nieuwe golfshop GREENSOME. In deze studio kunnen er naast fittings ook leuke activaties georganiseerd worden. Lynn Willems koos voor de Uneekor QED om de fittings te realiseren. Meer info op de website van Greensome.

Budget op aanvraag: info@beatsofgolf.com

Heb je zin om meer te weten te komen over home golf? Contacteer ons via info@beatsofgolf.com of bel op het nummer 0485398873 voor meer informatie. Wil je graag onze golfsimulators testen? Bezoek onze indoor golfclub in Antwerpen (Noorderlaan 53, 2030 Antwerpen).

Meer info over benodigde ruimte, materialen en prijzen: